Бракераж комиссиясының жұмыс жоспарына сәйкес мектеп асханасына тексеру жүргізілді. Тексеріс нәтижесінде акт құрылды
Жұмыс жоспарының негізінде:
1) Бақылау таразысы жүргізілді: барлығы нормаға сәйкес.
2) Комиссия мүшелері бөлікті балалардың жас ерекшеліктеріне сәйкес келетінін атап өтті.
3) Тамақтандыру: асхананың кіре берісінде кезекші мұғалімдер бар.Кезекші мұғалім тамақ ішер алдында қолды жуу керек екеніне назар аударды. Асханада әр сыныпқа бөлек үстелдер қойылды, балаларға арналған орындар жеткілікті. Барлық сынып жетекшілері сабақтарымен бірге жүреді.
4) Комиссия тамақтандыру бөлімшесіне барды: бұзушылықтар анықталған жоқ. 5) Орнату эстетикасы: үстелдер таза сүртілген, үстелдерді жууға арналған арнайы керек-жарақтар пайдаланылған, ас құралдарының тазалығына күмәнданбаған, табақтар таза, сынықсыз.
6) Асханада келіп түсетін шикізатты сұрыптау журналы және дайын өнімді сорттау журналы жүргізіледі.
7) Технологиялық процестің сақталуын бақылау мақсатында
пісірілген тағамдардың әрбір партиясынан күнделікті үлгі алынады.
Күнделікті үлгіні медбике М.С.Иманжүсіпова алады.