Тексеру барысында анықталған:
1. Ұсынылған ыдыс-аяқтардың жағымды түсі, иісі бар. Мектеп асханасында тексеру кезінде дайындалған тағамдар мәзірге сәйкес келді. 4 порцияны бақылау өлшеуі жүргізілді.
2. Ұсынылған тағамдар нормаларға сәйкес дайындалғаны, өлшеуі дұрыс белгіленген таразыларда жүргізілгені атап өтілді.
3. Қызметкерлер арнайы киіммен, қалпақшалармен жұмыс істейді, екінші аяқ киімді пайдаланады.
4. Тамақ ішкеннен кейін үстелдер дезинфекциялау нормаларымен рұқсат етілетін санитариялық құралды және тиісті пайыздық арақатынасты пайдалана отырып, шүберекпен сүртіледі.
5. Өнімді сақтаудың температуралық режимі сақталады.
6.Мүкәммал таңбаланған
7.Комиссия қойма бөлмесіне барды. Тоңазытқышта таңбаланған өнімдер сақталады, әртүрлі сөрелерде болады. Өнімдердің жарамдылық мерзімі нормаларға сәйкес келеді, оларды сатып алуға жүкқұжаттар бар. Сүт өнімдері сақтау ережелері мен нормаларына сәйкес сақталады, жарамдылық мерзімі және майдың рұқсат етілген пайызы болады.
8. Балалар рахаттана тамақтанады, ас құралдарын дұрыс пайдаланады, тамақтанғаннан кейін қағаз майлықтармен сүртеді.
9.Оқушылар арасында жүргізілген сауалнама бойынша оларға тамақ ұнайтыны анықталды
10.Ас блогына барған кезде санитарлық нормалардың бұзылуы анықталған жоқ
Ұсыныс: 1. 5-11 сынып оқушылары арасында таңдаулы азық-түлік ассортиментін анықтау мақсатында сауалнама жүргізу.